Вітаю! Дозвольте представити вам торт наполеон рецепт классический від професійного кондитера.
Я покажу вам кожен крок, щоб ви могли відчути себе справжнім кондитером.
Коржі:
- Підготовка тіста: Змішайте у великій мисці 0,5 ст. холодної води, 1 яйце та 0,5 ч. л. солі. Додайте 1 пачку розтопленого вершкового маргарину і збийте до однорідності.
- Замішування тіста: Поступово всипте 4 ст. борошна, замішуючи тісто до еластичності.
- Формування коржів: Розділіть тісто на 6 рівних частин, загорніть у плівку і відправте в морозильник на 10 хвилин.
- Випікання: Розкачайте кожен шматок тіста у тонкий корж і випікайте при 200°C до золотистого кольору.
Заварний крем:
- Змішування інгредієнтів: У каструлі змішайте 1 л молока, 1 ст. цукру, 1 жовток, 4 ст. л. борошна, 2 ст. л. крохмалю та 1 упаковку ванільного цукру.
- Заварювання: Варіть на повільному вогні, постійно помішуючи, до загустіння.
Масляний крем:
- Збивання масла: Збийте 1 пачку м’якого вершкового масла з 300 г цукрової пудри та ванільним екстрактом до пишності.
Збірка торта:
- Промазування коржів: Кожен корж рясно промажте заварним кремом.
- Складання: Акуратно складіть коржі один на одного, формуючи торт.
- Охолодження: Дайте торту просочитися в холодильнику протягом ночі.
Подача:
- Декорування: Перед подачею прикрасьте торт залишками крему та посипте тертим бісквітом.
- Порціювання: Наріжте торт на порційні шматки і подавайте з чашкою ароматної кави або чаю.
Тепер, коли ви знаєте всі секрети торт наполеон с заварным кремом классический, можете сміливо взятися за приготування цього вишуканого десерту. Нехай ваш Наполеон стане зіркою будь-якого святкового столу! 🍰✨
Залишити відповідь