ЯК ЗРОБИТИ ЗАМОВЛЕННЯ
Для оптимального виконання замовлення на невеликі торти рекомендується здійснювати замовленя заздалегіть, за 3-4 дні краще за тиждень. Це пов’язано з технологічним процесом виробництва, оскільки необхідно підготувати коржі, просочити їх та виліпити фігурки або інший декор, на це потрібен час. Торти, прикрашені квітами, ягодами і цукерками, зазвичай виготовляються трохи швидше. Рекомендуємо уточнювати у менеджера можливість замовлення на конкретну дату, щоб забезпечити вчасне виконання вашого замовлення.
ОФОРМИТИ ЗАМОВЛЕННЯ НА НАШОМУ САЙТІ ДУЖЕ ЛЕГКО ТА ЗРУЧНО:
- Виберіть вподобаний Вами торт у нас на сайті або в інтернеті (зробіть скріншот, і надішліть його), скористайтеся зручним для Вас засобом спілкування (Instagram Direct, Vіber, Telegram або наберіть на телефон).
- Напишіть, або подзвоніть по телефону.
- Протягом 20-30 хвилин з вами зв’яжется адміністратор для узгодженя замовленя і доставки.
* При замовленні на будь-яку суму необхідно внести передоплату у розмірі 50%.
** При оформленні замовлення на подарунок іншій людині / компанії – передоплата 100%.
ДОСТАВКА
САМОВИВІЗ: • САМОВИВОЗИ - з 11:00 до 19:00 (уточнювати). * При самовивозі відповідальність за збереження продукції з моменту її отримання несе покупець. Основні правила перевезення і зберігання тортів:
- Торти перевозяться в автомобілі з включеним кондиціонером для збереження їх форми та консистенції.
- Торти мають бути розташовані на підлозі автомобіля перед переднім або заднім сидінням, в зафіксованому положенні, щоб уникнути пошкоджень.
- Заборонено перевозити торти на сидінні, нахиляти або підкидати їх, оскільки це може призвести до їх пошкодження.
- Плануйте свої маршрути з урахуванням забирання торта останнім, щоб мінімізувати час його перебування поза холодильником.
- Не залишайте торт у машині без кондиціонера, оскільки це може призвести до розтоплення і пошкодження десерту.
- При різкому перепаді температур торт обов’язково покриється конденсатом, що може вплинути на його вигляд та смак. Цього треба уникати.
- Всі торти потребують обережного та дбайливого відношення та зберігання.
- Коробка торта є важливим елементом захисту від зайвої вологи та сторонніх запахів у холодильнику. Тому до подачі рекомендується зберігати торт у коробці у холодильнику.
- Температура в холодильнику повинна бути не нижче 4-6 градусів Цельсія для збереження торта у відмінному стані.
- Термін придатності тортів становить 72 години з моменту їх виготовлення.
- Всі мусові торти доставляються в замороженому стані. Для їх розмороження потрібно приблизно 5-6 годин у холодильнику. Якщо вам потрібен торт негайно, обов’язково повідомте про це при замовленні.
ДОСТАВКА: • доставка по Києву у визначений час, коштує від 200 грн. ДОСТАВКА - з 11:00 до 19:30 (уточнювати); Дорогі замовники, у зв'язку із повітряними тривогами, неплановими відключеннями світла - дуже вас просимо доставки та самовивози планувати за 1,5-2 години. Дякуємо за розуміння. • можлива доставка через таксі UKLON: Ви сплачуєте вартість доставки безпосередньо водієві таксі за фактом отримання замовлення. Важливо враховувати обов'язкову умову внесення 100% передоплати.
Зворотній зв’язок
У разі виникнення будь-яких питань заповніть пишіть